Tilmelding til kapsejladsen
Øresund på Langs 2023

Sådan tilmelder du dig sejladsen:
Udfyld Tilmeldingsformularen og køb billetter her på siden. Du bestiller billetterne ved at lægge de forskellige billetter i kurven og checker ud lige som man gør i en almindelig Webshop.

FartøjstilmeldingTilmelding inden d. 7. august 2023
Tilmeldingen er gyldig så snart tilmeldingsgebyret for fartøjet er betalt.
Print den modtagede kvitteringen ud og medbring den til arrangementet.

Tilmeldingformular køb billetter

Den 11.-13. august 2023 afholder Maritimt Værksted Hal16 i samarbejde med Kjøbenhavnske Træsejlere og M/S Museet for Søfart og Træskibs Sammenslutningen kapsejladsen Øresund på Langs. Tilmelding er gyldig ved modtagelse af både betaling og tilmeldings oplysninger.

Eventuelle spørgsmål til Mette Brask på SMS Tlf. +45 6058 1138 eller på mb@mfs.dk eller webmaster@hal16.dk

Præmieuddeling, middag og fest i Maritimt Værksted Hal16 i Helsingør om aftenen. Billetter til festen bestilles her på siden.

Morgenmad i Hal 16 og adgang til M/S Museet for Søfart søndag den 13. august er inkluderet i prisen. Følg forberedelserne på Facebook via Maritimt Værksted Hal16.

Deltagende fartøjer ligger gratis i Helsingør Historiske Havn i forbindelse med arrangementet. Rigtig hjertelig velkommen til Øresund på Langs! Venlig hilsen ØPLs arrangementskomité:

Nicolai Vædele, Mette Brask og Kim Hyldig

280,00 kr.
150,00 kr.

(Vigtigt! husk når du bestiller billetter, at skrive skibets navn i feltet “Yderligere information”  ved udgang til betaling.

Tilmeldingsformular

Click or drag a file to this area to upload.