Indmeldelse i foreningen Maritimt Værksted Hal16

Som medlem af foreningen kan optages enkeltpersoner, foreninger og laug. Endvidere kan optages firmaer og andre organisationer, der efter bestyrelsens skøn er egnet til optagelse. Medlemmer kan stemme til generalforsamlingerne, stille op til bestyrelsen, og benytte alle faciliteter i det maritime værksted lige så meget som man har lyst.
 
Alle medlemmer er lige, og alle medlemmer har én stemme til generalforsamlingen. Medlemmer får direkte adgang til det Maritime Værksted Hal 16 ved hjælp af en nøglebrik. Nøglebrikker udleveres af John Hakmann, som kan kontaktes via e-mail: j.hakmann@gmail.com. 
 
Hvis du repræsenterer en gruppe, f.eks. en forening, et bådelaug eller lignende, forventes gruppen at have en kontaktperson, som står for kontakten til Hal16, og stemmer på vegne af foreningen, bådelauget, o.l.
 
Vil du støtte bevaringsarbejdet, men ikke være medlem? Så kan du blive ven af det maritime værksted, ved at vælge “Ven af hal16”. Pengene støtter bevaringsarbejdet i Hal16. Som ven af Hal16 modtager du invitationer og nyhedsbreve fra foreningen.
 
Har du et fartøj, repræsenterer en forening eller noget helt tredje? Så skriv det venligst i feltet “Yderligere information / Bemærkninger” ved bestilling.
 
100,00 kr.
100,00 kr.
500,00 kr.
Vi glæder os rigtig meget til at se dig på havnen og byde dig hjertelig velkommen til det Maritime Værksted Hal16.
 
Med venlig hilsen
Maritimt Værksted hal16
Nicolai Vædele, Formand