Booking af Mødelokale

Lokalet i Hal16, hedder i daglig tale ”kaffestuen” Det kan kun bookes om aftenen. Om dagen er man velkommen til at holde små møder, men må acceptere, at alle må sætte sig og spise mad og holde pauser i lokalet. 1. salen i Hal16 er blevet indrettet til mødelokale, og hedder ”Udkigsposten”

Mødelokalet er fortrinsvist beregnet til bestyrelsesmøder, Medlemsmøder, Laugsmøder Maritim Filmklub og andre Maritime møder og undervisning.

Der er plads til 25 personer ved borde i den daglige faste opstilling. Der kan være plads til 50 personer, når bordene fjernes. Rummet opvarmes med en varmepumpe som sættes til 22 grader under møde. Husk at sætte gradtallet ned 15 grader, når du forlader rummet. (fjernbetjening findes i lokalet)

Der er toiletter i stueplan Hal14, Husk at sætte slå for døren, når du forlader Hal16. Kaffe kan brygges ved ”kaffestuen” tag selv kaffe med og vask op efter jer og tør borde af. Sluk alle lamper og lås alle døre når Hallen forlades.

Hvem kan låne lokalet?
Medlemmer af Hal 16. Medlemmet har ansvaret og står for oplukning og låsning. Arrangementet skal have maritim karakter.

Du udfylder formularen og trykker send. Herefter behandles forespørgslen af (en person i bestyrelsen) Når du har modtaget en bekræftelsesmail, er lokalet booket til dig. Du kan KUN booke lokale her på hjemmesiden. (Vi forsøger at svare hurtigst muligt) Du vil herefter se mødet booket i Hal16 kalenderen Hvis du klikker på “Abonner på Kalender” og f.eks. vælger “iCalendar” vil din kalender på din iPhone automatisk blive opdateret med alt hvad der foregår i Hal16.